מה נשמע?

מה נשמע? דצמבר

כמדי חודש אנו מעדכנים את קהל לקוחותינו בדברים החדשים במשרדנו, בנושאים שיכולים לעניין את קהל לקוחותינו, חידושים בתחומים השונים.
אני מאחלת לקהל לקוחותינו חג אורים שמח


מה נשמע דצמבר? החודש נתמקד בתאונות במרחב הציבורי
החודש אשתף אתכם במקרה שנסגר לאחרונה במשרדנו, מעשה שהיה כך היה, ע' רופא שיניים במקצועו, החליק על כתם שמן בתחנת דלק בדרכו לחופשה משפחתית, כך במקום חופשה בילה ע' בבית החולים ועבר ניתוח ברגלו. בתחנת הדלק הצליחו להרתיע את ע' מהגשת תביעה ושכנעו אותו כי הנפילה קרתה באשמתו, שנתיים לאחר המקרה, סקפטי פנה ע' למשרדנו, בתביעה שהגיש משרדנו נגד חברת הביטוח של תחנת הדלק הצלחנו להוציא לע' פיצוי של 640,000 ₪ וכך הוא הגשים את חלומו וקנה בכספים אלו את רכב היוקרה עליו חלם.


מתי ניתן לקבל פיצוי בתאונה במרחב הציבורי?
תאונות במרחב הציבורי הן רבות ומגוונות ואולם לא כל תאונה יכולה להקנות לניזוק פיצוי בגין נזקיו. חשוב לבחון האם היה מפגע שגרם לתאונה כגון: כתמי שמן בתחנת דלק, אבני מדרכה שבורות ו/או בולטות מדי ברחוב, חוסר במעקה במדרגות רחבות וכיו"ב. במידה והיה מפגע עוברים לבחון את הנזק, ככל שהנזק גדול יותר כתוצאה מהתאונה כך הפיצוי יגדל משמעותית.


בהזדמנות זו ארכז לכם 5 טיפים חשובים לצורך הגשת תביעה בנזיקין:

  1. צילום המפגע במקום.
  2. לקיחת טלפונים של עדים במקום שראו את התאונה והמפגע.
  3. פניה לטיפול רפואי סמוך לאירוע התאונה.
  4. שמירה של כל התיעוד הרפואי הקשור בתאונה לרבות קבלות על תרופות ו/או משככי כאבים, קבלות על נסיעות וכל הוצאה אחרת שהייתה לכם בעקבות התאונה.
  5. ליווי משפטי נכון – בחירה בעו"ד המומחה בתחום, בעל ניסיון בוא המפתח להצלחת התביעה.

אז אל תהססו לפנות לייעוץ מקצועי, זו ההחלטה הנכונה ביותר שתוכלו לקבל לאחר תאונה.

החודש הוצאנו מאמר חדש הסוקר בקצרה את דיני ההתיישנות בנזיקין:
קישור למאמר התיישנות בדיני הנזיקין

"העבירו את זה הלאה" – אם אתם מכירים אנשים שחוו לאחרונה תאונת עבודה ויש להם שאלות לגבי הזכויות שלהם אשמח שתשתפו איתם את הסרטון הבא ושנהיה כולנו בריאים

מה נשמע? נובמבר

כמדי חודש אנו מעדכנים את קהל לקוחותינו בדברים החדשים במשרדנו, בנושאים שיכולים לעניין את קהל לקוחותינו, חידושים בתחומים השונים.


תאונת עבודה – מה חשוב לדעת?
תאונות עבודה הן אירועים בלתי צפויים המתרחשים במהלך העבודה וגורמים לפגיעה בעובדים. הן מהוות בעיה משמעותית בתחום הבטיחות התעסוקתית ועלולות להוביל לפציעות, נכויות ואף למוות. גורמי הסיכון לתאונות עבודה מגוונים וכוללים סביבת עבודה לא בטוחה, היעדר הדרכה מתאימה, עייפות, ולחץ בעבודה. מניעת תאונות עבודה דורשת שיתוף פעולה בין מעסיקים לעובדים, הקפדה על נהלי בטיחות, והשקעה בהדרכות ובציוד מגן אישי.
אני ממליצה לכולם לנהוג בזהירות ובטיחות בעבודה

בהזדמנות זו ארכז לכם 7 יתרונות בפנייה לעו"ד מומחית ומובילה בתחום:

  1. ידע מקצועי – כעורכת דין מומחית המכירה את כל רזי החוק ואת הפסיקה העדכנית בתחום, אני יכולה לבנות אסטרטגיה משפטית יעילה ונכונה.
  2. ניסיון מעשי – ניסיון של 15 שנים בחברות הביטוח מעניקות לי את היכולת לצפות מהלכים של הצד השני, להתמודד עם מורכבויות שונות ולהצליח במו"מ שיביא למיקסום הפיצוי המגיע לכם.
  3. ייצוג מול גורמים שונים במקביל – כעו"ד מומחית בתחום אני מייצגת אתכם מול חברות הביטוח, מול המוסד לביטוח לאומי, מול קרן הפנסיה וגורמים נוספים דבר שמפחית את הלחץ מכם.
  4. מיקסום הפיצוי – כעו"ד מנוסה בתחום אני יודעת להעריך נכונה את היקף הנזק ולדרוש פיצוי הולם לרבות לנזקים עתידיים שעלולים להתגלות בעתיד.
  5. ליווי לאורך כל הדרך – אני מלווה אתכם, תומכת ומייעצת לכם בכל שלב, החל מרגע הפנייה הראשונית ועד לסיום ההליך המשפטי.
  6. הימנעות מטעויות – כעורכת דין מנוסה בתחום אני יכולה למנוע טעויות נפוצות שעלולות לפגוע בסיכויי התביעה כגון: חתימה על מסמכים לא נכונים או מסירת הצהרות שגויות ועוד.
  7. שקט נפשי ותחושת ביטחון – הידיעה שיש לכם עו"ד מומחית שדואגת לאינטרסים שלכם מאפשרים לכם להתמקד יותר בהחלמה ובשיקום.

 

אם הנושא עניין אתכם תוכלו להרחיב את הידיעות שלכם במאמר הבא מבית משרדנו:
קישור למאמר "10 הדיברות לאחר תאונת עבודה" שסוקר טיפים חשובים לאחר תאונת עבודה.


"העבירו את זה הלאה" – אם אתם מכירים אנשים שחוו לאחרונה תאונת עבודה ויש להם שאלות לגבי הזכויות שלהם אשמח שתשתפו איתם את הסרטון הבא ושנהיה כולנו בריאים.

מה נשמע? אוקטובר

בפתחה של השנה החדשה נתחיל כמובן באיחולי שנה טובה ומתוקה, שנת אושר והצלחה, שנת שפע ושגשוג, שנת בריאות ושלווה וכולנו תפילה להשבת חטופינו ולשלום חיילינו העומדים על משמר ארצנו.

כולם אוהבים חגים- האמנם?
תקופת החגים בישראל, בייחוד בחגי תשרי, ידועה כתקופה בה יש עלייה בתנועה בכבישים, מה שעלול להוביל לעלייה במספר תאונות הדרכים. גורמים כמו עומס בכבישים, נהיגה למרחקים ארוכים, ולעיתים גם שתיית אלכוהול בחגיגות, תורמים לסיכון המוגבר.

אני ממליצה לכולם לנהוג בזהירות, בהזדמנות זו ארכז לכם 5 טעויות נפוצות שנחשבות לתאונות דרכים, אך רבים אינם מודעים לכך:

  1. נפילה מרכב עומד – אדם הנופל בעת יציאה מהרכב בעודו מונע ונפגע, זה עלול במקרים מסוימים להיחשב כתאונת דרכים.
  2. פגיעה מדלת רכב – דלת רכב שנפתחה ופגעה בהולך רגל או ברוכב אופניים, נחשבת כתאונת דרכים.
  3. החלקה בתוך הרכב – נוסע באוטובוס למשל המחליק או נופל בתוך רכב בתנועה זו תאונת דרכים.
  4. פגיעה ממטען: אם חפץ נופל מרכב ופוגע באדם זו תאונת דרכים.
  5. תאונה בחניון – תאונה המתרחשת בחניון פרטי או ציבורי נחשבת גם היא לתאונת דרכים.

אם הנושא עניין אתכם תוכלו להרחיב את הידיעות שלכם במאמר הבא מבית משרדנו:
קישור למאמר "קטן וממונע" שסוקר זכויות משפטיות של רוכבי אופניים וקורקינטים חשמליים

"העבירו את זה הלאה" – אם אתם מכירים אנשים שחוו לאחרונה תאונת דרכים ויש להם שאלות לגבי הזכויות שלהם אשמח שתשתפו איתם את הסרטון הבא ושנהיה כולנו בריאים.